23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun! - Bilsem Online

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hep beraber kutlayalım!

Google PlayApp Store
19 Nisan 2022

Merhaba minik dostum,

Evde veya okulda yaptığın etkinlikleri bize göndermeye ne dersin? Yeteneklerini birçok kişiye göstermek için sana fırsat vermek istiyoruz.

Resim mi yapmak istiyorsun? Hemen bir kağıt, kalem al çizmeye başla :) Bunun için yapman gereken sadece hayal gücünü kağıda dökmek. Sende var olan potansiyeli bizlere de göstermek ister misin?

Evini mi süslemek istiyorsun? Evinde bulunan malzemeler ile odanı ya da istediğin herhangi bir yeri süsle. Eminim harikalar yaratacaksın :) Peki bizim de bu güzel çalışmanı görmemizi ister misin? Hadi hemen başla! Süslemeni bitir fotoğrafını bize yolla paylaşalım. Senin gibi birçok minik dostumuza ilham ol :)

Şarkı mı söylemek istiyorsun? Dilersen şiir oku, hikaye anlat! Videonu kaydet ve bize gönder! Senin güzel sesini birçok kişiye duyuralım :)  Hep beraber 23 nisanı kutlayalım

Değerli velilerimiz, çocuklarımızın iyi vakit geçirmesi, kendine güvenmeleri ve bireysel potansiyellerinin farkında olabilmeleri için yapılan bu etkinliğe katılımlarınızı bekliyoruz.

Bilsemonline ailesi olarak sadece sınavlara yönelik değil çocuklarımızın kendini en iyi şekilde ifade edebilmeleri adına evlerinde sıkılmadan, eğlenerek yapacakları her etkinlikte yanlarında bulunmak  isteriz.

 Peki Etkinlik için ne gerekiyor?

- Seçilen her konu 23 Nisan temalı olacak

- Herhangi bir materyale ihtiyaç duymadan evde var olan malzemeler ile yapılacak

- Şarkı, şiir veya hikaye için video çekilecek (video uzunluğu 1 dakikadan fazla olmayacak)

- Paylaşımımızda yer almasını istediğiniz isim ile birlikte bu güzel etkinlikler bize gönderilecek :)

Nereden ulaştırabilirim?

Sosyal medya hesaplarımızdan veya e-posta adresimizden bize yollayabilirsiniz. Dilerseniz kendi hesabınızdan bizi etiketleyerek de (@bilsemonline) paylaşım yapabilirsiniz.

Instagram üzerinden göndermek için tıklayınız lütfen..

Facebook üzerinden göndermek için tıklayınız lütfen.. 

Ne kadar sürecek?

20 Nisan 2022’den itibaren yapılacak olan tüm çalışmalar,  sosyal medya hesaplarımızda her gün paylaşılacaktır. 23 Nisan 2022 tarihinde paylaşımlarımız son bulacaktır.

 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store