Bilsem 2020 Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? - Bilsem Online

Bilsem 2020 Sınav Sonuçları Açıklandı Mı?

2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılan uygulama sınavı açıklanma tarihi ertelenmiştir.

Google PlayApp Store
5 Mayıs 2020

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Bilim ve Sanat Merkezlerine alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılan uygulama sınavı açıklanma tarihi Covid-19 nedeniyle ertelenmiştir.

Alınan önlemler kapsamında 15 Mart’tan itibaren sınavların ertelemesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 22 Nisan 2020 tarihinde açıklanması planlanan BİLSEM Grup Tarama Uygulama sonuçları tüm uygulamalar tamamlandıktan sonra duyurulacaktır.

BİLSEM ONLINE çocuklarımızın ara verdiği bu dönemde çocuklarımızın zihnini sınavdan uzaklaştırmadan onları sınava daha iyi hazırlayarak potansiyellerini bulmalarını sağlayacaktır.

Bu süreçte özellikle BİLSEM sınavına girecek çocuklarımızın normal rutinlerinden kopmadan tatillerini verimsiz geçirmelerine engel olacak şekilde plan hazırlamak da önem taşımaktadır. Bu konuda 12 kategoride GÜNLÜK 24 + 95 soru ile çocukları BİLSEM sınavına hazırlanmaları için en iyi platform olan BİLSEM ONLINE ile yanınızdayız. 

 

 

 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store