Bilsem Okulları Hangi Şehirlerde ve Nerelerde? - Bilsem Online

Bilsem Okulları Hangi Şehirlerde ve Nerelerde?

Türkiye genelinde her ilde bir bilsem olmakla birlikte nüfus yoğunluğuna göre büyük şehirlerde birden fazla bilsem olabilmektedir.

Google PlayApp Store
13 Ekim 2022

Bilsem Sınavına nasıl hazırlanacağınızı biliyor musunuz?

Bilsem Online Bilsem Sınavlarına %100 uyumlu bir hazırlık platformudur. Bilsem Online içerisinde Bilsem Sınavında sorular ile %100 uyumlu soru ve Konu Anlatım Videoları videoları vardır. Ayrıca Türkiye’nin İLK ve TEK BİLİŞSEL RAPOR üreten platformu BilsemOnline’dır. Çocuğunuz bu videolarla öğrenirken akademisyenler tarafından hazırlanmış binlerce soru ile pratik yapar. Türkiye’de alanında ilk ve TEK Bilişsel Rapor veren sistemi BilsemOnline’dır. Sistem içinde çözülen sorulardan alınan verilerle kişinin 5 ana bilişsel başlıkta ve toplamda 12 farklı kırılımda ölçümler ve kullanıcının Bilişsel Profilini çıkartarak hem günlük hayatında hem de akademik hayatında kullanabileceği ve kendini geliştirme adına kişiye özel tavsiyeler barındıran bir rapora ulaşabilir. ÜCRETSİZ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Bilsem okullarının tüm listesini incelemeden önce aşağıdaki açıklamayı dikkatle okuyunuz.

Bilsem, Bilim ve Sanat Eğitim Merkezlerinin kısaltılmış ismidir. İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarıdır. Türkiye genelinde her ilde bir bilsem olmakla birlikte nüfus yoğunluğuna göre büyük şehirlerde birden fazla bilsem olabilmektedir.

Ülke genelindeki (Bilsem) Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri ulaşmak için buraya tıklayınız.

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store