Bilsem Sınav Sonuçlarına İtiraz ve Bireysel Değerlendirme Tarihleri - Bilsem Online

Bilsem Sınav Sonuçlarına İtiraz ve Bireysel Değerlendirme Tarihleri

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve üstün yetenekli öğrencilerin daha iyi şekilde eğitim-öğretim hayatına adapte edilmesini amaçlayan BİLSEM’ in sonuçları açıklandı.

Google PlayApp Store
20 Nisan 2019

BİLSEM 1. 2. ve 3. sınıflar için gerçekleştirilen grup tarama sonuçları neticesinde, bireysel yetenek sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve üstün yetenekli öğrencilerin daha iyi şekilde eğitim-öğretim hayatına adapte edilmesini amaçlayan BİLSEM’ in sonuçları açıklandı.

 

Bilsem Sınav Sonuçlarına İtirazlar Nasıl Yapılmalıdır?

Grup tarama uygulama sonucuna ilişkin itirazlar, sonuçların http://www.meb.gov.tr adresinden yayımlanmasından itibaren başlayan beş iş günü olan 22-26 Nisan 2019 tarihleri arasında öğrenci velisi tarafından http://esinav.meb.gov.tr adresinden yapılacaktır.

Genel Müdürlüğe ulaşan itirazlar değerlendirildikten sonra aynı sistem üzerinden veliye bilgilendirme yapılacaktır. 

Bilsem Nedir? Bireysel Değerlendirme Nasıl Yapılır?

Bilsem bireysel yetenek sınavı ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı resmi bir bilgi paylaşımında bulunmamaktadır.  Grup tarama sınavını kazanan öğrenci velileri ise bu konuda bilgi talep etmektedirler. Bilsemonline ekibi olarak konuyla ilgili bilgi ve deneyimlerimizi resmi veriler neticesinde aktarmaktayız. Buna istinaden ilgili yazımız için tıklayınız lütfen…

 Bilsemonline.com, çocuğunuzun eğlenirken öğrenmesini sağlarken herhangi bir sınava ya da eğitime tabi tutulduğunu anlamadan eğlenceli sorular çözerek vakit geçirmesini sağladı. Çalışmalar neticesinde Bilsem sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmasını sağlayarak çocuğunuz bireysel değerlendirmeye girmeye hak kazandı. Peki…. bundan sonra ne olacak ? 

2. Aşama için Genel yetenek alanında uluslararası geçerliliği olan bir zeka testi uygulanmaktadır. Soru çeşitlerimiz de çocukların zekalarını gelişmesine destek olduğu için öğrencileimize bu alanda faydalı olabilecektir. BilsemOnline.com platformu bu noktada günlük çalışma soruları, 11 kategoride her gün değişen 90 soru ve toplamda 20 deneme sınavı ile sevgili öğrencilerimize destek sağlamaktadır.

İlgili videolarımız için tıklayın lütfen… 


 BİLSEM Bireysel Değerlendirme Sınav Tarihleri Ne Zamandır?

Genel Zihinsel Yetenek Tarihleri;

Genel zihinsel yetenek alanında bireysel değerlendirmeler, 13.05.2019 / 09.08.2019 tarihleri arasıdna yapılacaktır. Bireysel değerlendirmeye hak kazanan adayların uygulama tarihleri ve yerlerinin yazılı olduğu giriş belgeleri 8.05.2019’dan itibaren kayıtlı oldukları okul idarelerinden alınabilecektir.

Müzik Yetenek Tarihleri;

Müzik yetenek alanında bireysel değerlendirmeler, 13.05.2019 / 09.08.2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Bireysel değerlendirmeye hak kazanan adayların uygulama tarihleri ve yerlerinin yazılı olduğu giriş belgeleri 8.05.2019’dan itibaren kayıtlı oldukları okul idarelerinden alınabilecektir.

 Resim Yetenek Tarihleri;

Resim yetenek alanında bireysel değerlendirmeler, 25.05.2019 / 26 .05.2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Bireysel değerlendirmeye hak kazanan adayların uygulama tarihleri ve yerlerinin yazılı olduğu giriş belgeleri 8.05.2019’dan itibaren kayıtlı oldukları okul idarelerinden alınabilecektir.

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store