Bilsem Sınav Soruları - Örnek Sorular - Bilsem Online

Bilsem Sınav Soruları - Örnek Sorular

Bilsem Sınavında sorulan soruların hazırlanma mantığı beş (5) tane ana konu (BELLEK, DİKKAT, AKIL YÜRÜTME , ALGI , KOORDİNASYON) ve Benzeşim, Şifreleme, Matris vb. 12 kategoriden oluşacak şekilde oluşturulmuştur.

Google PlayApp Store
14 Ekim 2022

Bilsem Sınavında sorulan soruların hazırlanma mantığı beş (5) tane ana konu (BELLEK, DİKKAT, AKIL YÜRÜTME , ALGI , KOORDİNASYON)  ve Benzeşim, Şifreleme, Matris vb. 12 kategoriden oluşacak şekilde oluşturulmuştur.

BİLSEM ÜCRETSİZ DENEMESINAVINI ŞİMDİ ÇÖZ.

 Bilsem Online platformu içerisinde Bilsem Sınavına %100 uygun, beş tane ana konu ve 12 kategoriden binlerce soru bulunmaktadır ve bu sorular Akademisyenler tarafından hazırlanmaktadır. Çocuğunuz Bilsem Sınavına hazırlanırken Bilsem Online platformunu kullanarak sınav pratiğini artırmaktadır. Bilsem Online’a şimdi Ücretsiz Üye Olmak için tıklayınız.

Bilsem Online platformu 12 kategori için konu anlatım ve örnek soru çözümü videoları ile çocuğunuzun öncelikle öğrenmesini sonrasında sorularla öğrendiklerini pekiştirebileceği bir platformdur Bilsem Online’a şimdi Ücretsiz Üye Olmak için tıklayınız.

Bilsem Online Türkiye’nin İLK ve TEK Bilişsel Rapor veren platformudur. 20 günlük düzenli sistem kullanımı ile çocukların Bilişsel raporunu çıkartır ve günlük tavsiyelerde bulunur. Bilsem Online’ın sunduğu raporlarla çocuğunuzun gelişimi takip edebilir ve size vereceği önerilerle çocuğunuzun zayıf olduğu noktaların keşfedebilir ve gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

BİLSEM ONLINE’A ŞİMDİÜCRETSİZ ÜYE OL

 

Bilsem Sınavı Örnek Soruları

BENZEŞİM



ŞİFRELEME



MATRİS



KISA SÜRELİ BELLEK



BÜTÜNDEN PARÇAYA



HİKAYE



GÖLGE BULMA



PERSPEKTİF



EŞ-ZIT ANLAMLI KELİMELER


SAYI DİZİSİ HATIRLAMA



KÜPLER



YANSIMA

 

 

 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store