Bilsem Sınavına Nasıl Hazırlanılır? | Bilsemonline - Bilsem Online

Bilsem Sınavına Nasıl Hazırlanılır? | Bilsemonline

Bilsem sınavı uzun zamandır sadece tablet üzerinden yapılan bir sınavdır. Bu sınava hazırlanmanın en iyi yolu deneme pratiklerini online ortamda Bilsem sınavına benzeyen sorularla yapmaktır.

Google PlayApp Store
23 Kasım 2021

Bilsem sınavı uzun zamandır sadece tablet üzerinden yapılan bir sınavdır. Bu sınava hazırlanmanın en iyi yolu deneme pratiklerini online ortamda Bilsem sınavına benzeyen sorularla yapmaktır.

BİLSEM Sınavlarına uyumlu BİLSEM Hazırlık Uygulamasını indirmek için;

IOS için TIKLAYIN

Android için TIKLAYIN

Bazı veliler bu sınavlara hazırlanmanın doğru olmadığını iddia etmektedir. Ancak bu çok yanlış olmakla birlikte insan doğasına ve öğrenme yapısına da aykırıdır.

Yürümeyi öğrenen bir çocuğu ele alalım. Bu çocuk yürümeyi öğrenene kadar defalarca dener. Hem sadece yürümeyi de denemez. Önce ayağa kalkmayı, sonra adım atmayı dener. Sonra ikinci adımı atmayı, en son da yürümeyi dener.

Öğrenmenin doğası pratik yapmaktır.

Zeka ve yetenek bir işin öğrenilebilme kapasitesidir. En zekiler bile öğrenmek istedikleri her şey için pratik yapmak zorundadır.

Genel zeka çocuğun sadece doğuştan değil, doğum sonrası pratiklerle de kazandığı yeteneklerin bir toplamıdır. Yani çözdüğü matematik sorusu da tırmandığı ağaç da koştuğu yolun şekli de çocuğun genel zeka gelişimine katkıda bulunur. 

Bilsem sınavında genel zeka ölçüm soruları sorulmaktadır. Bu sorular tüm dünyada zeka ölçümü için kullanılan wisc-r testi sorularına benzeyen yapıdadır.

Bilsemonline.com platformu çocuğumuzun Bilsem sınavına hazırlanması için Türkiye’de bu alanda faaliyet gösteren LİDER ve en iyi platform olmanın yanı sıra günlük çalışma, kategori bazlı özel çalışma programları ve onlarca farklı özelliği ile çocuğumuzun genel zeka gelişimine de katkı sağlar.

Bilsemonline, BİLSEM sınavlarına hazırlamanın yanı sıra çocuklarımız için “BİLİŞSEL RAPOR”, “ GÜNLÜK AKTİVİTE TAVSİYELERİ” , örnek konu anlatımları ve soru çözümleri ile birçok alanda çocuğumuzu besler ve hayata hazırlar.


    BİLSEM Ücretsiz Deneme Sınavı – Şimdi Çöz


 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store