Öğrenmek Öğretilebilir Mi? - Bilsem Online

Öğrenmek Öğretilebilir Mi?

Tüm eğitim sistemlerinde gelişen çağa uygun olarak yeniden ve yeniden tasarlanan tek konu öğrenmenin öğretilebilmesidir.

Google PlayApp Store
26 Mayıs 2021

Yüzyıllardır tasarlanan tüm eğitim sistemlerinde gelişen çağa uygun olarak yeniden ve yeniden tasarlanan tek konu öğrenmenin öğretilebilmesidir. Tüm dünyanın en iyi eğitim sistemi olarak kabul edilen Finlandiya eğitim sisteminin temel prensibi de çocukların öğrenmeyi öğrenebilmesi için belirli sınırlar için her şeyi deneyimlemesini sağlamaktır.

Deneyim tek başına başarı ya da başarısızlık olarak adlandırılamaz. Başarılı ya da başarısız olma durumunda yaşanan tüm süreçler, bu süreçlerde yapılan hatalar ya da verim alınan modellerin tamamı bir deneyimdir.

Öğrenmek insan aklının temel unsurudur, insan ırkını hayvanlardan ayrılmasını sağlayan tek prensip öğrenme seviyesinin insanlarda çok yüksek olmasıdır. Alet kullanmak, mevcut hayat standartlarını geliştirmek, birlikte yaşayabilmek vb. unsurların tamamı öğrenme kapasitesinin yüksekliği ile atılmış ve insan ırkını günümüz seviyesine getirmiştir.

Bu haliyle bakıldığında öğrenmek insanın kendi içinde olan bir unsur gibi görünebilir. Ancak günümüzde teknoloji seviyesi ve birlikte yaşamak için kullandığımız tüm araçlar (üretim, finans vb. ) insanları farklı öğrenme metotlarına itmektedir.

“www.bilsemonline.com tüm müfredatı daha iyi anlamak ve uygulamasını yapabilmek için gerekli tüm analitik zeka boyutlarını geliştirir ve eğitim gerekli altyapıyı sağlar. “

Çocuklarımızın öğrenme kavramını içselleştirebilmeleri için gerekli tüm donanımları onlara kazandırmak mümkündür. Çocuklarımızın öğrenmeyi öğrenebilmeleri ve analitik zekalarını daha verimli kullanabilmeleri için mevcut sistemi anlayabilmelerine yardımcı olacak ve onları her türlü fiziki problemi anlamalarını sağlayacak uygulamaları çocuklarımızın deneyimlemelerini sağlamak ebeveyn olarak en büyük görevimizdir.

“www.bilsemonline.com tüm eğitim müfredatı için gerekli zeka boyutlarının hepsine katkı yapar. Ücretsiz üye olup incelemek için tıklayınız.

Bilsemonline ailesi olarak çocuklarımızın gelişimindeki en önemli unsurun öğrenme kabiliyetlerinin geliştirilmesi olduğunun farkındayız ve tüm sistemimizi uzmanlar eşliğinde buna adapte ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Platformumuzu kullanmaya başladığınızda devreye girecek olan yapay zekâ ile çocuğumuzun gelişimi için doğru sorularla karşılaşmasını ve öğrenme eğrisini artıracak şekilde ona sıkılmayacağı ve hayat boyu ona gerekli olacak temel fonksiyonları kazandıracak çalışma programı sunmaktayız. 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store