Okula Dönüş Tavsiyeleri - Bilsem Online

Okula Dönüş Tavsiyeleri

Yaz tatilinin sona ermesiyle beraber okul döneminin başlaması öğrencilerin okul dönemine adapte olmasını zorlaştırıyor.

Google PlayApp Store
31 Ağustos 2022

Yaz tatilinin sona ermesiyle beraber okul döneminin başlaması öğrencilerin okul dönemine adapte olmasını zorlaştırıyor. Bu yazıda öğrencilerin okula dönüşünü, adapte olmasını sağlayacak birkaç tavsiyeden bahsedeceğiz.

UYKU DÜZENİ

Çocuğunuzun okul uyku takvimine dönebilmesini kolaylaştırmak için okul başlamadan 1 gün önce değil 1 hafta önceden yavaş yavaş okul uyku düzenine geçiş yapması sağlayabilirsiniz. Sadece uyku düzeni değil yemek yeme düzeninin de okul takvimine göre geçişinin yapılması yaralı olacaktır.

Bilsem Online’a  ÜCRETSİZ KAYIT OLMAK için tıklayınız.


 MOTİVASYONUNU ARTTIRIN

Çocuğunuzun okula dönüşü kolaylaştırmak için motivasyonunu arttırabilirsiniz. Okul için gerekli olan malzemelerin listesini beraber hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız listenin alışverişini beraber yapabilirsiniz. Çocuğunuzun kendi seçimlerini yapmasına izin vermeniz motivasyonunun daha fazla artmasına olanak sağlayabilir.

               Yaz tatili sürecinde görüşemediği okuldaki arkadaşları ile tekrar görüşebileceğini hatırlatabilirsiniz.

Bilsem Online’a  ÜCRETSİZ KAYIT OLMAK için tıklayınız.

 Peki okula dönüş döneminde çocuklarınızın okul başarısına destek olmak ve zeka gelişimini katkıda bulunmak ister misiniz? Bilsemonline ile çocuğunuzun bilişsel zeka gelişimini birçok kategoride geliştirme olanağına sahip olacaksınız. Bilsemonline Kısa süreli bellek çalışmaları, Perspektif, Sayı dizisi Hatırlatma ve benzeri birçok kategoriyi içerisinde bulundurmaktadır. 

Bilsem Online ÖZELLİKLERE VE KATEGORİLERE erişmek için tıklayınız.  

 Bilsem online içerisinde bulunan Günlük Çalışmalar kısmı ile çocuğunuzu günlük olarak gelişmesine olanak sağlarken içerisinde bulunan deneme sınavlarıyla beraber çocuğunuzun kendini denemesini sağlamaktadır ve Şampiyonlar Listesi ile beraber çocuğunuzun diğer çocuklar arasındaki sıralamasını öğrenebileceksiniz. 

               Çocuğunuzun yaz döneminde kendisini geliştirmesi, dijital ortamlardaki vaktini verimli kullanması için şimdi Bilsem Online’a Ücretsiz kaydolun.

Bilsem Online’a  ÜCRETSİZ KAYIT OLMAK için tıklayınız.

 

 

 

 

 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store