Okula Dönüş Tavsiyeleri (Ara Tatil) - Bilsem Online

Okula Dönüş Tavsiyeleri (Ara Tatil)

12 Eylül 2022 tarihinde 2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı başlayan öğrenciler 14 Kasım 2022 tarihiyle beraber 1. Ara Tatillerine ulaştılar.

Google PlayApp Store
19 Kasım 2022

Çocukların okula dönüşleri her zaman kolay olmaz. Bunun için izleyebileceğimiz okula dönüş tavsiyelerini  aşağıda  listeledik. 12 Eylül 2022 tarihinde 2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı başlayan öğrenciler 14 Kasım 2022 tarihiyle beraber 1. Ara Tatillerine ulaştılar. Bu dönem içerisinde çocuklarınızın okula dönüşünü kolaylaştıracak ve adapte olmasını sağlayacak birkaç tavsiyeden bahsedeceğiz. 

UYKU VE YEMEK YEME DÜZENİ

Çocuğunuzun okul uyku düzeninin bozulmaması ve sadece uyku değil yemek yeme düzeninin de bozulmaması çocuğunuzun okula dönüşünü ve adapte olmasını kolaylaştıracaktır.

MOTİVASYONUNU ARTTIRIN

Çocuğunuzun okula dönüşü kolaylaştırmak için motivasyonunu arttırabilirsiniz. Okul için gerekli olan malzemelerin listesini beraber hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız listenin alışverişini beraber yapabilirsiniz. Çocuğunuzun kendi seçimlerini yapmasına izin vermeniz motivasyonunun daha fazla artmasına olanak sağlayabilir. 

Peki çocuğunuzun okula dönüşü ile beraber hem bilsem sınavına hazırlamak hem okul başarısını arttırmak hem de zeka gelişimine destek olmak ister misiniz? 

Bilsem Sınavı Nedir?

BİLSEM sınavı son 4 yıldır tablet üzerinden yapıldığı için tablet ve telefonda çalışabilen eğitim programları bu sınava hazırlıkta halen hali hazırda en etkili hazırlık yöntemleridir. Bu nedenle her yıl on binlerce öğretmen ve veli bilsemonline.com’u tercih ediyor. Bilsemonline’ı mutlaka deneyin.

BİLSEMONLINE WEB

BİLSEMONLINE ANDROID UYGULAMA

BİLSEMONLINE IOS UYGULAMA

BİLSEM: Bilim ve sanat merkezleri isminin kısaltmasıdır. Bilim ve Sanat Merkezleri üstün yetenekli potansiyeli taşıyan çocuklar için örgün eğitime destekleyici bir eğitim olması hedeflenmiştir. Bu sebeple BİLSEM sınavlarında başarılı olan öğrenciler okul saatleri dışında BİLSEM okullarında eğitim görürler.

BİLSEM okullarının en temel amacı üstün yetenekli potansiyeli yüksek çocukların yeteneklerini destekleyecek ek bir eğitim sistemi oluşturmak ve bu çocukların yeteneklerini yüksek verimlilikle kullanmalarını sağlamaktır.  

Bilsem Online ÖZELLİKLERE VE KATEGORİLERE erişmek için tıklayınız.  

BNV Zeka Testi Nedir?

Bu testin tam açılımı National No-verbal Coginitve Ability Test (BNV) yani Ulusal Sözel Olmayan Bilişsel Yetenek Testidir.

Bu test Türkiye’yi kapsayan, ulusal geçerliliği olan ve SÖZEL OLMAYAN bir yetenek testidir. 4-13 yaş aralığındaki çocukların bilişsel yeteneklerinin gözlemlenmesi ile Türkiye’de geliştirilmiştir.

Testin geçerlilik analizleri Toni-3 Testi, Naglieri Sözel Olmayan Zeka Testi ve Renkli Progresif Matrisler Testi kullanılarak yapılmıştır.

Bilsemonline, Naglieri ve Renkli Progresif Matrisler testlerine uyumlu soru ve kategorileri ile BİLSEM sınavlarına hazırlık için en iyi platformdur. Ücretsiz üye olmak için TIKLAYINIZ!

 Bilsem sınavları ÖN DEĞERLENDİRME aşamasında kullanılacak bu test bataryasına hazırlanmak büyük önem taşımaktadır. Bu sene sınav tablet üzerinden olmayacak ancak test yine de SÖZEL OLMAYAN bir yetenek testi uygulanarak yapılacaktır.

Bu durumda çocuğumuzu sınava hazırlamanın en iyi yolu, sözel olmayan yönergesiz sorular ile çocuğumuzu sınava hazırlamaktır. Özellikle bilsemonline.com platformu içinde bulunan sorular BNV testinin geliştirilmesi için kullanılan referans zeka testleri ile akademisyenler tarafından hazırlanmış özel sorulardır. 

Bilsem Online Türkiye’de alanında kullanıcılara BİLİŞSEL RAPOR sunan İLK VE TEK platformudur. Kullanıcılarına sınava hazırlık sürecinde otomatik ders programı hazırlar ve çalışma yoğunluğunu kullanıcıya göre belirler. 

Bilsem Online’a  ÜCRETSİZ KAYIT OLMAK için tıklayınız

#ara tatil #ara tatil ne zaman #ara tatil ne zaman 2022 #ara tatil 2022 #2022 ara tatil ne zaman #kasım tatili ne zaman 2022 #2022 ara tatil #okul tatilleri 2022 #2022 okul tatilleri

#okul tatili 2022 #okul ara tatili ne zaman 2022 #okul ara tatil 2022#okulların ara tatili #bilsem sınavı ne zaman #bilsem sınav takvimi #bilsem sınavı ne zaman 2022 #bilsem sınav tarihleri #bilsem takvimi 2022 #bilsem sınavları ne zaman #bilsem başvuru tarihleri #bilsem sınavı #bilsem hazırlık  #bilsem sınavı ne zaman 2023 #bilsem takvimi 2023

 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store