Okulda ve Sınıfta Koronavirüsten Nasıl Korunmalı? - Bilsem Online

Okulda ve Sınıfta Koronavirüsten Nasıl Korunmalı?

Yüz yüze eğitimin başladığı yeni dönemde önlemler nasıl alınmalı?

Google PlayApp Store
23 Mart 2021

Bu aralar bize çok sık şekilde çocukları okula gönderirken nelere dikkat etmeniz gerektiği, minik dostlarımız için hangi önlemleri almamız gerektiği hatta okulların neden açıldığı şeklinde tepki mesajları ve aramaları geliyor. Bu konuda neler yapabileceğimizi çok düşündük. Sağlam kaynaklardan, alanında uzman ve bu konuda otorite olan kurumların araştırmalarını inceledik.

Öncelikle virüsten korunmanın temel 14 kuralını unutmayacağız. (Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan bu önlemlere ulaşmak için tıklayınız.) Uzmanlar tarafından açıklanan ekstra önlemleri de salgın boyunca rutin haline getirmek hastalığa yakalanma riskimizi azaltacaktır.

Bu önlemler; 

1- Maske

Artık hayatımızın bir parçası olan bu maskeleri alırken dikkat etmemiz gerekenler TSE K 599 Mayıs 2020 standardındaki özelliklere uygun olması büyük önem taşımaktadır. 

2- Dezenfektan

Çocuklar çok hareketlidir, her şeye dokunur ve keşfeder. Ne kadar uyarırsak uyaralım çocuklarda bu durumu engellemek çok da mümkün olmayabilir. Bu sebeple ufak bir sprey şişesinde yanında dezenfektan özelliği olan bir sıvı taşıması ve bunu düzenli kullanması sağlanmalı.

3- Aeriashield Hava Temizleyici

Bireysel kullanıma uygun hava temizleyicilerde çocuklarımız için büyük koruma sağlar. Bu cihazların mikrobiyoloji ile ilgilenen kurumlardan ONAYLI olanlarını tercih etmek gerekiyor. Bu konudaki araştırmalarımız sonucu Türkiye’de ki tek onaylı marka ise Aeriashield by Moskitofree olduğunu görüp, sizin adınıza anlaşmalar yaptık. Aeriashield by Moskitofree’nin havada ki ve yüzeydeki her tip virüs ve bakterilere karşı (Covid-19 dahil) %99 oranında etkili olduğunu söylüyor Pasteur Enstitüsü. Pasteur Enstitüsü, dünyanın en gelişmiş mikrobiyoloji laboratuvarlarına sahip Fransız menşeili, 137 yıllık bir kuruluştur.

Daha detaylı bilgi için www.loncamed.com adresinden şirketin resmi internet sayfasına ulaşabilirsiniz. 

Aeriashield by Moskitofree distribütörü olan LoncaMed ile yaptığımız anlaşmalar sonucunda tüm hava temizleyici ürün gruplarında BilsemOnline üyelerine özel 300 TL’lik bir indirime de anlaştık.

İndirimli linkler:

Bilsemonline kullanıcılarına özel Aeriashield Family ürünü için tıklayınız.

Bilsemonline kullanıcılarına özel Aeriashield Travel ürünü için tıklayınız. 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store