Okullar Ne Zaman Açılıyor? - Bilsem Online

Okullar Ne Zaman Açılıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi’ni açıkladı. Bu takvime göre 12 EYLÜL 2022 tarihinde 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı başlamış olacak.

Google PlayApp Store
31 Ağustos 2022

2022-2023 okul dönemi ne zaman başlıyor?

2022 okullar ne zaman açılacak?

Okullar ne zaman açılıyor?

Okullar ne zaman açılacak?

17 Haziran 2022 tarihiyle beraber öğrenciler için yorucu olan okul döneminden sonra yaz tatili dönemi başlamıştı. Veliler ve öğrencilerin yaz dönemi planlamalarını yapabilmesi için 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı takviminde döneminde okulların ne zaman açılacağı önem konusu olmaktadır.

Özellikle çocuklarımızın Okula gitmeden okula zihnen hazırlanabilmesi için okulların açılma tarihini bilmek, çocuklarımızı okula hazırlamak için çok önemlidir. 

Çocuğumuzun okula başladığında okulu yargılamadan devam edebilmesinin en kolay yolu Bilseonline HEMEN ÜYE OL!



 Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi’ni açıkladı. Bu takvime göre 12 EYLÜL 2022 tarihinde 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı başlamış olacak.

Açıklanan takvime göre 1.Ara Tatil Başlangıç ve Bitiş Tarihleri 14 Kasım 2022 - 18 Kasım 2022 tarihleridir.

Yarıyıl tatili ise 23 Ocak 2022 – 3 Şubat 2023 Tarihleri arasında 10 iş günü olarak belirlenmiştir.   

Ara dönem tatillerinin çocukta öğrenme hızını yavaşlatmaması için en iyi tercih olan Bilsem Online’a  ÜCRETSİZ KAYIT OLMAK için tıklayınız.


 Peki yaz tatili okula dönüş döneminde çocuklarınızın hem okul başarısına katkıda bulunmak hem de zeka gelişimini katkıda bulunmak ister misiniz? Bilsem online ile çocuğunuzun zeka gelişimini birçok kategoride geliştirme olanağına sahip olacaksınız. Bilsem online Kısa süreli bellek çalışmaları, Perspektif, Sayı dizisi Hatırlatma ve benzeri birçok kategoriyi içerisinde bulundurmaktadır.

Bilsem Online ÖZELLİKLERE VE KATEGORİLERE erişmek için tıklayınız.  


 Bilsem online içerisinde bulunan Günlük Çalışmalar kısmı ile çocuğunuzu günlük olarak gelişmesine olanak sağlarken içerisinde bulunan deneme sınavlarıyla beraber çocuğunuzun kendini denemesini sağlamaktadır ve Şampiyonlar Listesi ile beraber çocuğunuzun diğer çocuklar arasındaki sıralamasını öğrenebileceksiniz. 

               Çocuğunuzun yaz döneminde kendisini geliştirmesi, dijital ortamlardaki vaktini verimli kullanması için şimdi Bilsem Online’a Ücretsiz kaydolun. 

Bilsem Online’a  ÜCRETSİZ KAYIT OLMAK için tıklayınız.

 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store