2019 Yılı Türkiye Geneli Ödüllü Bilsem Deneme Sınavı - Bilsem Online

2019 Yılı Türkiye Geneli Ödüllü Bilsem Deneme Sınavı

Türkiye Geneli Ödüllü Bilsem Deneme Sınavı ile keyifli bir rekabet başlatalım istedik. Ödüllü deneme sınavı için yazımıza gözat atabilirsiniz

Google PlayApp Store
5 Ocak 2019

Bilsem Online kullanıcılarına harika haberlerimiz var. Grup tarama sınavına az bir zaman kaldı. (19 Ocak - 24 Mart 2019) Artık tempoyu biraz daha artıracağız. Yumurcaklar da hazırsa başlayabiliriz.

 Kategori çalışmaları ve günlük çalışmalarda yeterince deneyim elde eden öğrencilerimizin deneme sınavlarımızda da hayli başarılı oldukları gözlemleniyor.

Peki  “2019 yılı Türkiye Geneli Ödüllü Bilsem Deneme Sınavı” ile keyifli bir rekabet başlatalım mı ne dersiniz? Kayıtlı olmayan öğrenciler sitemize ücretsiz üye olarak sınava başvuru yapabilirler. Kayıt için tıklayın. Üye olmak hakkında bilgi almak için ilgili videomuzu izleyebilirsiniz.

* Türkiye Geneli Ödüllü Bilsem Deneme Sınavı 11 Ocak 2019 Saat: 00.00’da başlayıp 16 Ocak 2019 Saat: 00.00’da sona erecektir.

Sınava 11-16 Ocak 2019 tarihleri arasında istenilen saatlerde giriş sağlayabilirsiniz.

* 2019 yılı Türkiye Geneli Ödüllü Bilsem Deneme Sınavı yalnızca bir kez çözülebilir tekrarı yoktur.

* 2019 yılı Türkiye Geneli Ödüllü Bilsem Deneme Sınavına Okul Öncesi, 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri katılabilir.

* Ödül olarak verilen Bilsem Online Abonelikleri, kazanan üye tarafından paket bitiminde kullanılabileceği gibi bir başka kullanıcıya da hediye edebilir.

* Hem sınıf düzeyi hem genel sıralamada aynı kullanıcının dereceye girmesi durumunda kullanıcı ödüllerden sadece birini tercih edebilir.

  

ÖDÜLLÜ BİLSEM DENEME SINAVI TAKVİMİ:

Sınava katılım tarihi: 11 Ocak 2019 – 16 Ocak 2019

Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih: 17 Ocak 2019

 

GENEL SIRALAMADA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZE

ZEKA OYUNU

SINIRSIZ ABONELİK

SÜRPRİZ HEDİYE

GENEL SIRALAMADA İKİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZE

12 AY ABONELİK

SÜRPRİZ HEDİYE

GENEL SIRALAMADA ÜÇÜNCÜ OLAN ÖĞRENCİMİZE

6 AYLIK ABONELİK

SÜRPRİZ HEDİYE

GENEL SIRALAMADA DÖRDÜNCÜ OLAN ÖĞRENCİMİZE

3 AYLIK ABONELİK

GENEL SIRALAMADA BEŞİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZE

1 AYLIK ABONELİK



Katılım gösterecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz. 

Türkiye’nin BİLSEM Sınavı ile tam uyumlu portalı Bilsemonline.com çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Asla “yeterli” demiyoruz. Yüksek tempo ve uzun çalışma saatlerimizin yegâne karşılığı geleceğimiz olan çocuklarınızın gelişimi ve başarılarıdır. Bu doğrultuda her zaman vurguladığımız gibi somut – analitik sonuçlar elde etme gayretindeyiz.

Her geçen gün sayıları artan ve bizi faydalı görerek Bilsem Online Ailemize dâhil olan 80 000’den fazla kullanıcımıza teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.

 

 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store