BİLSEM 2. Sınıf Soruları - Bilsem Online

BİLSEM 2. Sınıf Soruları

BİLSEM 2. Sınıf Soruları Nelerdir? 2. Sınıf BİLSEM Sınavında Çıkan Sorular Nelerdir? BİLSEM Genel Yetenek Ön Değerlendirme Sınavı, Benzeşim, Şifreleme, Matris, Kısa Süreli Bellek, Bütünden Parçaya, Küpler, Sayı Dizisi Hatırlatma, Hikaye, Gölge Bulma, Yan

Google PlayApp Store
2 Şubat 2023

BİLSEM 2. Sınıf Soruları

BİLSEM İlkokul 2. Sınıf Sınav soruları, 2021-2022 öğretim yılından itibaren tablet üzerinden yapılmaktadır.  2022-2023 Bilsem Ön Değerlendirme uygulamaları 14 Ocak – 9 Nisan tarihleri arasında; 2. Sınıf Genel Zihinsel Yetenek Sınavı, Bilsem 2. Sınıf Resim Mülakat ve Müzik Mülakat olmak üzere üç farklı dalda gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler bu dalların en fazla ikisinde aday gösterilebilmektedir. 

BİLSEM Sınavı 2. Sınıf ÜCRETSİZ Deneme Sınavı Çözmek için 

BİLSEM ONLİNE'a KAYDOLUN.

2. Sınıf BİLSEM Sınavında Çıkan Sorular Nelerdir? 

BİLSEM Genel Yetenek Ön Değerlendirme Sınavı, Benzeşim, Şifreleme, Matris, Kısa Süreli Bellek, Bütünden Parçaya, Küpler, Sayı Dizisi Hatırlatma, Hikaye, Gölge Bulma, Yansıma, Perspektif ve Eş-Zıt Anlamlı Kelimeler olmak üzere 12 tip kategoriden oluşmaktadır. Soru tiplerinin örnek sorularla detaylı anlatıldığı blog içeriğimizi okumak için tıklayın

Bilsem resim ve müzik sınavlarında ise alan bilgisinin ölçüldüğü yüz yüze mülakat soruları sorulmakta ve görsel\işitsel zekayı ölçen uygulamalar yapılmaktadır. 


BİLSEM sınavında çıkan tüm soru tiplerinini içeren tek BİLSEM Hazırlık Uygulaması BİLSEM ONLINE’a ÜCRETSİZ KAYDOLUN!!!



Bilsem 2. Sınıf Ön Değerlendirme Sınavına Nasıl Hazırlanılır? 

Bilsem 2. Sınıf sınavına hazırlanmanın en iyi yolu her biri alanında uzman eğitim bilimcilerin desteğiyle hazırlanan BİLSEM ONLINE’dır. 2021-2022 yılından itibaren sınavların tablet üzerinden elektronik ortamda yapılması sebebiyle BİLSEM ONLINE uygulaması Bilsem sınavına hazırlıkta basılı muadillerine kıyasla çok daha etkilidir. BİLSEM ONLINE, içeriğindeki binlerce örnek soru, onlarca deneme sınavı, sınav odaklı konu başlıkları ve yapay zekâ destekli çalışma programı planlayıcı ile Bilsem sınavına hazırlanmak için çocuğunuzun ihtiyaç duyacağı her şeyi içeren bir çevrimiçi platformdur. 

BİLSEM Ücretsiz Deneme Sınavı Çözmek için – ŞİMDİ KAYDOLUN!

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store