Bilsem 2019 Grup Tarama Uygulaması Tanıtım Sürümü Yayınlandı - Bilsem Online

Bilsem 2019 Grup Tarama Uygulaması Tanıtım Sürümü Yayınlandı

BİLSEM 2019 Grup Tarama Uygulaması, tablet bilgisayar üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Yayımlanan tanıtım sürümünde soruların cevaplanma şeklini anlatan 3 adet animasyon, 3 adet alıştırma ve 20 soru bulunmaktadır.

Google PlayApp Store
22 Aralık 2018

Bilsem 2019 Grup Tarama Uygulaması, tablet bilgisayar üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Yayımlanan tanıtım sürümünde soruların cevaplanma şeklini anlatan 3 adet animasyon, 3 adet alıştırma ve 20 soru bulunmaktadır. Her soru, belirli bir süre içinde cevaplanacaktır. Sürenin son 10 saniyesi sağ üst köşede gösterilecek ve süre bitiminde cevap verilmez ise sonraki soruya otomatik olarak geçilecektir.

Animasyonlar ve sorular grup tarama uygulaması sorularının benzeri veya kapsadığı konular değildir. Bu sürüm, asıl uygulamadaki ekran görüntüleri hakkında bilgilendirme ve cevaplamada pratiklik kazandırma amaçlıdır.

Uygulama ekranında denemeler yaparak öğrencinin sisteme hazırlanmasının amaçlandığı “BİLSEM 2019 Grup Tarama Uygulaması Tanıtım Sürümü” Android platformunda yayındadır. Tanıtım sürümünü buradan ya da ilgili cihazların marketlerinden indirilebilir. 

Demo içeriği gören kullanıcılarımız ve öğrenciler, soruların bizim sistemimizle ne kadar uyumlu olduğunu hemen görecektir. Biz bu soru yapılarını güzel bir hiyerarşi ile kurguladık ve çocuklarınızın gelişimini takip edebileceğiniz harika bir performans takibiyle donattık. Ara vermeksizin geliştirip güncelliyoruz. Öncelikle ebeveynler ve öğretmenler soru yapılarını incelemeli.

 Daha fazla örnek soru incelemek isterseniz, anasayfamızda "Bilsem Kategoriler" yazan alanda, her kategori altındaki "örnek soru" butonundan daha fazla örneğe ulaşabilirsiniz. Ayrıca, "bilsem sınav soruları" adlı blog yazımızdan diğer detayları da öğrenebilirsiniz. Bilsem sınavı ne zaman sorusuna ve başvuru detaylarına cevabı da 2019 Bilsem Sınav takviminden ulaşabilirsiniz.

MEB Bilsem Sınavı Demo Soru Uygulaması


Bilsem Online üzerinde abonelik satın almış kullanıcılarımız Bilsem sınavlarına çalışmak üzere sistemimizin tüm avantajlarını kullanıyorlar. Doğru ve verimli çalışma için aşağıdaki önerilerimizi takip edebilirsiniz.

1- Önce anasayfada “Bilsem Kategorilerimiz” kısmında, her kategorinin altında bulunan “örnek soru”butonuna tıklayınız. Açılan sayfayı dikkatlice inceleyiniz. Kategorileri ve soru tiplerini tanıyarak öğrencinizin de bu sorulara aşina olmasını sağlayınız.

2- Artık herhangi bir kategori testi çözmeye hazırsınız. Her bir kategori altındaki soru çöz butonunu kullanarak o kategoriye özel testi çözebilirsiniz. Böylece kategorilerdeki soruların nasıl çözüleceği konusunda tecrübe kazanabilirsiniz. Her bir kategoride günden birden fazla test çözebileceğinizi unutmayınız.

3- Kategorileri testlerinde yeterli pratik yaptıktan sonra “Günlük Çalışma” yapmayı aksatmayınız. Hemen başla butonunu kullanarak günlük çalışma test ekranına ulaşabilirsiniz. Bu kısımda her kategoriden belirli sayıda soruyla karşılaşırsınız. Buradan aldığınız puanla şampiyonlar listesinde yerinizi alabilirsiniz. Günlük çalışma gün içinde yalnızca 1 kez yapılabilir.

4- Deneme sınavlarına sitede bulunan deneme sınavına başla butonunu kullanarak ulaşabilirsiniz.

Günlük çalışmalarını ve kategori temelli çalışmalarını aksatmayarak yeterince tecrübe kazanan öğrenciler deneme sınavlarını çözebilirler. Deneme sınavlarından alınan puanlarla şampiyonlar listesinde “sınav şampiyonları” arasında yerinizi alabilirsiniz.

 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store