Bilsem Sınavı Hazırlık Seti - Bilsem Online

Bilsem Sınavı Hazırlık Seti

Bilsem Sınavında sorulan soruların hazırlanma mantığı beş (5) tane ana konu(BELLEK, DİKKAT, AKIL YÜRÜTME , ALGI , KOORDİNASYON) ve Benzeşim, Şifreleme, Matris vb. 12 kategoriden oluşacak şekilde oluşturulmuştur.

Google PlayApp Store
11 Ekim 2022

BİLSEM SINAVI HAZIRLIK SETİ

Bilsem Sınavında sorulan soruların hazırlanma mantığı beş (5) tane ana konu (BELLEK, DİKKAT, AKIL YÜRÜTME , ALGI , KOORDİNASYON)  ve Benzeşim, Şifreleme, Matris vb. 12 kategoriden oluşacak şekilde oluşturulmuştur.

BİLSEM SINAVINA HAZIRLIK İÇİN ÜYE OLUN!

Bilsemonline.com platformu

BELLEK

DİKKAT

AKIL YÜRÜTME

ALGI

KOORDİNASYON

Bu 5 ana başlığın altında 12 farklı kategoride çocukları Yapay Zeka destekli STEM modeli bir Eğitim sistemi içinde özel olarak eğitmektedir. Sistem içinde bulunan Yapay Zekalı Öğretici BO’nstein ve BO karakterleri ile sistem çocuklarınızla iletişime geçer ve onları günlük çalışmalar, kategori bazlı çalışmalar ve deneme sınavları ile her gün takip eder ve Bilsem Sınavına hazırlanmasına yardım eder.

20 günlük düzenli sistem kullanımı ile çocukların Bilişsel raporunu çıkartır ve günlük tavsiyelerde bulunur.

Bilsem Online çocuğunuzun anlık olarak gösterdiği gelişimi ve çocuğunuzun seviyesini kendi yaş ve sınıf grubundaki diğer kişilerle karşılaştırarak çocuğunuzun ortalaması hakkında ayrıntıları sağlamaktadır.

Bilsem Online çocuğunuzun gelişimini 5 ana konu(BELLEK, DİKKAT, AKIL YÜRÜTME ,ALGI KOORDİNASYON)  üzerinden takip eder ve bu gelişimi grafik olarak sunar ve Çocuğunuzun Bilsem Online içerisinde çözdüğü bütün soruların cevaplarına ulaşabilir ve çocuğunuzun eksiklikleri üzerine tekrarlar yaparak Bilsem Sınavına daha iyi hazırlanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Bilsem Online Bilsem Sınavlarına %100 uyumlu , %100 pedagojik olarak hazırlanan reklamsız ve güvenli platformdur.

ÇOCUKLARIMIZIN BİLİŞSEL GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN ÜCRETSİZ ÜYE OLUN!

Benzeşim

Şifreleme

Matris

Kısa Süreli Bellek

Bütünden Parçaya

Küpler

Sayı Dizisi Hatırlama

Hikaye

Gölge Bulma

Yansıma 

Perspektif

Eş-Zıt anlamlı kelimeler 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store