Bilsem Sınavı Ön Değerlendirme Sonuçlarına İtiraz Nasıl Yapılır ve İtiraz Tarihleri Ne Zaman? - Bilsem Online

Bilsem Sınavı Ön Değerlendirme Sonuçlarına İtiraz Nasıl Yapılır ve İtiraz Tarihleri Ne Zaman?

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerine (BİLSEM) 2022-2023 eğitim öğretim yılında alınacak öğrencileri belirlemek üzere tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuza göre 24-28 Nisan 2023 tarihleri aralığında itiraz başvurularının alınm

Google PlayApp Store
19 Nisan 2023

Bilsem Sınavı Ön Değerlendirme Sonuçlarına İtiraz Nasıl Yapılır ve İtiraz Tarihleri Ne Zaman?

Bilsem ön değerlendirme sınavı sonuçları 19 Nisan 2023 tarihinde açıklandı ve sonuçların açıklanmasıyla beraber itiraz süreçleri hakkında bilgiler merak konusu oldu. 

Bilsem Ön Değerlendirme Sonuçlarına erişmek için Tıklayınız.


Bilsem Online’a  ÜCRETSİZ KAYIT OLMAK için Tıklayınız.



19 Nisan 2023

Bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrencilerin ilan edilmesi

24 - 28 Nisan 2023

İtiraz başvurularının alınması

02 - 05 Mayıs 2023

İtirazların değerlendirilmesi


Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerine (BİLSEM) 2022-2023 eğitim öğretim yılında alınacak öğrencileri belirlemek üzere tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuza göre 24-28 Nisan 2023 tarihleri aralığında itiraz başvurularının alınması süreci başlayacaktır.

Genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanı ön değerlendirme uygulamalarına ilişkin itirazlar takvimde belirtilen tarih aralığında öğrenci velisi tarafından e-İtiraz Modülü üzerinden yapılacaktır. İtirazlar, il tanılama sınav komisyonlarınca takvimde belirtilen tarih aralığında değerlendirilerek e-İtiraz Modülü üzerinden cevaplanacak.

BİLSEM ONLINE NEDİR? 

Bilsem Online akademisyenler tarafından  hazırlanmış Bilsem sınavı sorularına benzer eşsiz binlerce sorudan oluşan bir ve aynı zamanda zeka gelişimi sağlayan platformdur. Bilsem Online  binlerce soru, yüzbinlerce test çözümü, milyonlarla soru cevaplanmasının getirmiş olduğu tecrübe ile on binlerce öğrencinin Bilsem Sınavını kazanması sağlamıştır ve hala sağlamaktadır.

Bilsem Online’ a ÜCRETSİZ ÜYE OLMAK için tıklayınız



Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store