Bilsem Sınavı Tarihleri Ne Zaman Açıklanacak? - Bilsem Online

Bilsem Sınavı Tarihleri Ne Zaman Açıklanacak?

2022 -2023 dönemi Bilsem sınav tarihleri 6 Aralık 2022 tarihinde açıklandı.

Google PlayApp Store
18 Kasım 2022

2022 -2023 dönemi Bilsem sınav tarihleri 6 Aralık 2022 tarihinde açıklandı. 2022-2023 dönemi Bilsem takvimi  ulaşmak için tıklayınız .

BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME KILAVUZU’na göre  2022 -2023 yılında yapılacak olan Bilsem ön değerlendirme uygulamalarının TABLET üzerinden yapılacağı açıklanmıştır.   

Bilsem Online’a  ÜCRETSİZ KAYIT OLMAK için tıklayınız

Türkiye'nin En Kapsamlı BİLSEM Sınavına Hazırlık Platformu olan Bilsem Online ile tüm platformlardan(Telefon – Tablet – Bilgisayar)  çocuğunuzu Bilsem Sınavına hazırlayabilirsiniz.  

Bilsem Online’a  ÜCRETSİZ KAYIT OLMAK için tıklayınız

Bilsem sınavı sonuçlarının açıklandığı tarihlere ulaşmak için tıklayınız.

Bilsem sınavı 2022 tarihleri açıklanmıştır ulaşmak için tıklayınız.

Bilsemonline Kısa Süreli Bellek, Perspektif, Matris vb. 12 tane kategoriden, akademisyenler tarafından hazırlanmış sorularla çocuklarınızın gelişmesini sağlar. Türkiye’de alanında kullanıcılarına BİLİŞSEL RAPOR sunan İLK ve TEK platformudur. Bilsemonline ile Bilsem Sınavına hazırlanmak için tıklayınız.

2023 yılında yapılacak olan BİLSEM sınavları için bilsemonline.com’u takip etmeyi unutmayınız!!

Bilsem Online BİLSEM sınavlarına %100 uyumlu tek platformdur. Bilsemonline ile Bilsem Sınavına hazırlanmak için şimdi kaydolun.

Ayrıca bu sınava katılacak öğrenciler içinde Türkiye’nin bu alandaki Lider platformu Bilsemonline ile hazırlanmak için şimdi kaydolun.

Öğretmenlerin en çok tavsiye ettiği uygulama olan Bilsem Online ile çocuğumuzu sınava daha etkili hazırlayabilir aynı zamanda zeka gelişimini destekleyebilirsiniz.

#bilsem sınavı ne zaman #bilsem sınav takvimi #bilsem sınavı ne zaman 2022 #bilsem sınav tarihleri #bilsem takvimi 2022 #bilsem sınavları ne zaman #bilsem başvuru tarihleri #bilsem sınavı #bilsem hazırlık  #bilsem sınavı ne zaman 2023 #bilsem takvimi 2023

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store