Bilsem Sınavı Ertelendi - Bilsem Online

Bilsem Sınavı Ertelendi

BİLSEM grup tarama uygulama tarihleri Koronavirüs sebebi ile tedbir amaçlı ertelenmiştir..

Google PlayApp Store
14 Mart 2020

Bilindiği üzere kaynağı Çin’de olduğu düşünülen Corona ( Korona ) virüsünün ülkemizde de görülmesi sebebi ile virüsün yayılmaması ve etkilerinin minimuma indirilebilmesi için devlet tarafından alınan önlemlerden birisi de BİLSEM sınavları vb. organizasyonların ertelenmesidir.  Ertelemenin en temel sebebi virüsün yayılmaması için insan yoğun alanların azaltılması ve bulaşıcılık faktörünün kontrol edilebilmesidir.

Kontrol için alınan bu önlem ve niceleri, hastalığın yayılmaması için önemli olmakla birlikte, toplum olarak genel bir panik havasını da beraberinde getirmektedir.

Tüm bu panik havası ve negatif durumun içinde BİLSEM sınavına gireceğini öğrendiğinden beri sınava hazırlanan ve aklının bir köşesinde bu sınavı yaşayan çocuklarımızın psikolojilerinin olumsuz etkilenmemesi, sınavın bir travmaya dönüşmeden, ertelemenin çocuklarımızı etkilememesi adına yapılması gerekenler büyük önem taşımaktadır.

BİLSEM ONLINE çocuklarımızın ara verdiği bu dönemde çocuklarımızın zihnini sınavdan uzaklaştırmadan onları sınava daha iyi hazırlayarak potansiyellerini bulmalarını sağlayacaktır. Özellikle rutin dışı yaşanan bu dönemlerde çocuklarımızı doğrudan Corona ( Korona ) virüsünden korkutmak yerine düzenli ellerini yıkama alışkanlığı kazanmaları gibi özellikle TC Sağlık Bakanlığı’nın uyarılarda bulunduğu konularda çocuklarımıza yeni alışkanlıklar kazandırmak daha doğru bir seçenek olarak görünmektedir.

Bu süreçte özellikle BİLSEM sınavına girecek çocuklarımızın normal rutinlerinden kopmadan tatillerini verimsiz geçirmelerine engel olacak şekilde hızlı bir plan hazırlamak da önem taşımaktadır. Bu konuda 12 kategoride GÜNLÜK 24 + 95 soru ile çocukları BİLSEM sınavına hazırlanmaları için en iyi platform olan BİLSEM ONLINE ile yanınızdayız. 

Milli Eğitim Bakanlığının Bilsem grup tarama uygulaması tarihlerinin ertelenmesi ile ilgili duyurusu için tıklayınız…

 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store