Bilsem Sınavını Kazandıran Platform BİLSEMONLINE - Bilsem Online

Bilsem Sınavını Kazandıran Platform BİLSEMONLINE

Bilsemonline platformu binlerce soru, yüzbinlerce test çözümü, milyonlarla soru cevaplanmasının getirmiş olduğu tecrübe ile onbinlerce öğrencinin Bilsem Sınavını kazanması sağlamıştır ve hala sağlamaktadır.

Google PlayApp Store
26 Ağustos 2022

Bilsem Nedir?

Bilsem, Bilim ve Sanat Eğitim Merkezlerinin kısaltılmış ismidir. İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarıdır. Türkiye genelinde her ilde bir bilsem olmakla birlikte nüfus yoğunluğuna göre büyük şehirlerde birden fazla bilsem olabilmektedir.

 

Bilsemonline Nedir ve Neden Başarı Sağlar?

Bilsemonline platformu binlerce soru, yüzbinlerce test çözümü, milyonlarla soru cevaplanmasının getirmiş olduğu tecrübe ile onbinlerce öğrencinin Bilsem Sınavını kazanması sağlamıştır ve hala sağlamaktadır.

Bilsem Online’ a ÜCRETSİZ ÜYE OLMAK için tıklayınız

 

Bilsemonline akademisyenler tarafından  hazırlanmış Bilsem sınavı sorularına benzer eşsiz binlerce sorudan oluşan bir ve aynı zamanda zeka gelişimi sağlayan platformdur. Bilsemonline platformu içerisinde 12 kategori bulunmaktadır ve bu kategoriler Benzeşim, Şifreleme, Matris, Kısa Süreli Bellek, Bütünden Parçaya, Küpler, Sayı Dizisi Hatırlama, Hikaye, Gölge Bulma, Yansıma, Perspektif ve Eş – Zıt Anlamlı Kelimeler’dir. ,

Bilsem Online’ı Hemen Denemek için tıklayınız

 

Bütün kategorilerden sorular, konu anlatım videoları, uygulama videoları bulunmakta ve çocuğunuz hem sınava hazırlanmakta hem de zekasını geliştirmektedir. Konu anlatım ve Uygulama videoları ile çocuğunuz öğrenim sağlarken Test’ler ile çocuğunuz kendini deneyip geliştirmektedir. Bilsemonline içerisinde bulunan farklı becerileri hedefleyen öz yinelemeli model ile çocuğunuz Bilsem sınavınına hazırlığını düzenli bir şekilde yapsın.

Sizde Bilsem Sınavına çocuğunuzun reklamsız, pedagojik onaylı bir platformla eğlenerek  en iyi şekilde hazırlanmasını istiyorsanız Şimdi Ücretsiz bir şekilde Üye Olun.

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store