Bilsem Online 4. BİLSEM Deneme Sınavı Sonuçları - Bilsem Online

Bilsem Online 4. BİLSEM Deneme Sınavı Sonuçları

Bilsem Online 4. BİLSEM deneme sınavı sonuçlarını yayınlıyoruz. Genel listenin yanı sıra sınıf düzeylerine ve tüm soruları doğru cevaplayanlara göre sonuçları görebilirsiniz.

Google PlayApp Store
31 Aralık 2017

Bilsem Online platformunda kullanıcılarımız 12 deneme sınavı çözebiliyor. Ödüllü deneme sınavı olan 12. deneme sınavı tamamlanana dek tüm sınavların sonuçlarını yayımlayacağımızı belirtmiştik. Ayrıca sonucu açıklanan deneme sınavlarını "tekrar çözülebilir" şekilde yeniden ayarlıyoruz. Böylece daha önce deneme sınavını tamamlamış olsanız bile tekrar çözebileceksiniz.

Şunu açıklıkla ifade etmeliyiz ki miniklerin performansı gerçekten harika. Sorular üzerinde kendi stratejilerini oluşturarak çözüm üzerine çabalıyorlar. Süreç içinde hem çözüm yolları keşfediyor hem de soruları kavrayarak "zaman faktörünü" en ideal şekilde kullanmanın yolunu öğreniyorlar. Doğru cevap ve zaman ilişkisi ne kadar önemli olsa da en önemli sonuç çocuğunuzun kendi stratejisini oluşturması ve sorular için özgün bakış açısı geliştirmesidir. Bu bilinçle hareket ettiğimiz taktirde çocukların soru türlerini ve çözüm yollarını kendiliğinden kavrayabilmelerini, sorular karşısında zamanı daha etkin kullanarak hızlı ve doğru sonuç almalarını sağlayabiliriz.

Deneme sınavı sonuçlarında sınıf düzeyleri gözeterek sonuç açıklayacağımızı belirtmiştik. Buna göre 30.12.2017 22:38 tarihine dek oluşan katılım dahilinde 4. Bilsem Deneme Sınavı sonuçlarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • Katılan öğrenci sayısı : 1581
  • Türkiye geneli ortalama puan : 1318.77
  • Türkiye geneli ortalama doğru sayısı : 15.51
  • Türkiye geneli ortalama süre : 325.82 sn

4. DENEME SINAVI SONUÇLARI - GENEL LİSTE (TÜM SINIF DÜZEYLERİ)

4. DENEME SINAVI SONUÇLARI - 1. SINIFLAR

Onlar 1. sınıf öğrenci :) Zaman zaman üst sınıflardan daha iyi performans sergilediklerini görebiliyoruz. Bu minikleri özellikle tebrik ediyoruz.

4. DENEME SINAVI SONUÇLARI - 2. SINIFLAR

507 puan ve üzerinde sonuç elde eden 2. sınıf öğrencilerimizi kutluyoruz.

4. DENEME SINAVI SONUÇLARI - 3. SINIFLAR

655 taban puan, 1861 tavan puan olmak üzere geniş katılım sağlayan ve hem doğru cevap hem de zamanlama açısından farklarını ortaya koyan 3. sınıf öğrencilerimizi de tebrik ediyoruz.

4. DENEME SINAVI SONUÇLARI - TÜM SORULARI DOĞRU CEVAPLAYANLAR

Zaman her alanda olduğu gibi testlerde de büyük öneme sahip. Ancak nihai hedef soruları doğru çözmektir. 4. deneme sınavındaki tüm soruları doğru cevaplayan ve bu sırada süreyi çok iyi kullanan 52 öğrencimizi canı gönülden kutluyoruz.

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store